Milloinkahan saisi univelkansa kuitatuksi? Kun aamulla läksin töihin, olin eilen illalla kotona vasta kymmeneltä. Rakkaiden harrastusten parissa menee vaikka kuinka paljon aikaa. Olen ilmoittautunut niin moneen ATC-vaihtoonkin, että kohta saan istua yötä päivää sakset kädessä, jotta saa ajoissa kaikki valmiiksi. Eilinenkin ilta meni yhden toisen rakkaan harrastuksen parissa eli viskitastingissa. Saatiin viimein tännekin kolkalle asianmukainen ilta järjestettyä. Mikäs siinä oli nököttäessä 13 uroksen keskellä ainoana naisena. ;) Tasting jäi omalta osaltani aika vaisuksi, sillä sen jälkeen piti vielä kyetä rattiin ja päästä kotiin. Mutta aivan mainioita juomia oli tarjolla ja yksi tosi harvinaisuus.

Maaliskuu alkaa painua loppuosalleen enkä ole vielä saanut ensimmäistäkään siementä multaan. Apua! Kun katselen noita viime kesäisiä kuvia pihalta, niin en meinaa uskoa, että olen saanut kasvatettua niin upeita kukkia kuin mitä ne olivat. Erityisen hyvin kasvoivat samettikukat, kääpiö- ja isosamettikukka, kiinanasterit ja tuoksuherneet. Niitä on saatava tällekin kesälle. Tuossa isosamettikukka mirrinmintun kanssa.

Sain Vanillalta  jo Hiekkaoliivin Inchie2-vaihdot (kiitos, ihania ovat :), mutta laitan kuvat niistä ja omistani tänne vasta huomenna, kun hän on saanut minun vaihtoni.

460906.jpg