Kauan odotettu viikonloppu häämöttää. Ihana ajatus saada vain olla ja tehdä mitä huvittaa...tai olla tekemättä. Pari viikonloppua kun on mennyt reissatessa niin se ei lepoa samalla tavoin suo.

Olipa ihanaa mennä kotiin ja kaivaa postilaatikosta kaksi kaunista ja pulleaa kirjekuorta. Sieltä saapuivat Arjan ja Sannan kanssa tehdyt vaihdot. Molemmat tytöt olivat lisäksi laittaneet mukaan pienen askarteluyllärin ja nyt minua nolottaa, sillä tämä newbietollo ei ymmärtänyt ilahduttaa swappisisariaan samalla tavoin. Mutta nyt viisastuneena voin vakuuttaa, että jatkossa en ole enää niin tyhmä :)

Arjan kanssa vaihdettiin kaksi kukkakorttia ja kolme lintukorttia ja tässä Arjan kauniit kortit:

482506.jpg

Sannalla oli vapaana 3 nättiä korukorttia:

482500.jpg

Laitoin eilen menemään omat vaihtoni tähän Koru-sarjaan sekä Sannan Kesäinen-ryhmävaihtokortit samantien.

Minä ihailen ihmisten korttientekotaitoja ja mielikuvituksen käyttöä. Näissä blogeissa näkee toinen toistaan kauniimpia kortteja ja täytyy sanoa, että kyllä näitä on suorastaan kunnia keräillä!

Asiasta kolmanteen. Kävinpä eilen elämäni ensimmäisen kerran tekemässä havaintoilmoituksen BirdLife Suomen sivuilla. Tieto meni samantien salaiseksi, sillä havaintoni oli erittäin arkaluonteinen eikä sitä voi paljastaa kaikelle kansalle. :) On ihan James Bondimainen olo :D

Pari viikkoa sitten näin nimittäin kuukkelin, joka täällä eteläisessä osassa Suomea on erittäin harvinainen metsien pirstaloitumisen ja vanhojen kuusimetsien katoamisen takia. Mutta näkemäni lentävä lintu oli varmasti kuukkeli, sillä tunnusomaiset ruosteenväriset siivet ja pyrstö ja kokoluokka (närhen kokoinen)eivät anna varaa erehtymiseen. Lisäksi näin sen vanhan ja tiheän kuusimetsän laidalla, joka on sen elinympäristöä.

Rakastan luontoa ja havaintojen tekoa. Ei minua miksikään bongariksi voi kutsua enkä vasiten lähde lintutorneihin kiikaroimaan. Tuohon kuukkeliinkin törmäsin sattumalta ja se oli veret seisauttava kokemus! Toivottavasti havaintoni tutkitaan ja sieltä metsästä löytyisi useampikin lintu, jopa pesiviä pareja!