Tiedän. Minulla on paljon vaihtokuvia rästissä julkaisematta. Ei se itseasiassa ole saamattomuuttakaan, sillä olen ne kerran jo kuvannut, mutta ilmeisesti huonon valon takia ovat ihan epätarkkoja. En halua kauniita kortteja pilata suttuisuuteen, joten otan viikonloppuna kirkkaassa päivänvalossa kunnon kuvat ja päivitän swappitilanteen.

Toisaalta olen harkinnut sellaistakin vaihtoehtoa, kuten moni on jo tehnyt, että julkaisee vain omat korttinsa. Koska monella on oma blogi ja siinne voi laittaa linkin, on helppo käydä siellä katsomassa vaihdokit. Vain sellaisten henkilöiden kortit, joilla ei ole omaa blogia, voisi julkaista. Tämä systeemi voisi vähän selkeyttää touhua, sillä nyt tuntuu menevän monet vaihdot jo itselläkin sekaisin.

Nyt minua kiinnostaisi polkaista käyntiin pienimuotoinen ryhmävaihto näin opetellakseni hallitsemaan systeemin. Aihe olisi viikonpäivät.

Itseni lisäksi tarvitsisin 6 vaihtokamua. Viikonpäivät voisi kuvittaa oman viikonkulkunsa, mieltymyksiensä, harrastuksiensa ym. mukaisesti. Ja mukaanhan se palautuskuori postimerkkeineen ja osoitteineen.

Vaihtoaikaa vaikka toukokuun loppuun. Pistäkää kommentteihin tai meiliin ilmoa.

Edittiä: Näin aloittelijalle voi käydä, että ei älyä kertoa kaikkea. Eli tarkoituksena on, että jokainen tekee yhden kortin/viikonpäivä: Maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai. Kun lähettää 7 korttia, saa seitsemän korttia takaisin eli maanantain yhdeltä artistilta, tiistain toiselta, keskiviikon kolmannelta jne. Hmm...meniköhän mun laskelmat oikein. Jos osallistujia on 7 ja jokainen tekee 7 korttia niin eikös jokainen silloin myös saa 7 korttia takaisin...? Vitsi tota mun laskupäätä....

EEDITTIÄ 23.4.: Vaihto täynnä!

1. Tuija itse (kortit valmiina)

2. Vanilla (kortit tulleet)

3. Nesse (kortit tulleet)

4. Ritva (kortit tulleet)

5. Sari

6. Kesän lapsi (kortit tulleet)

7. Arja (kortit tulleet)

Ja tuohon aiempaakin yksittäisvaihtoon voi edelleen laittaa sähköpostia, jos joku aihe kiinnostaa.