Kierrellessäni ja vaeltaessani ympäri Blogistaniaa olen huomannut monen aina silloin tällöin rypevän elämän ankeuksien pohjamudissa. Valittaminen helpottaa ja kun saa kurjaan oloonsa lohdutusta, elämä tuntuu taas vähän paremmalta. Sen lisäksi itseäni on aina helpottanut ja auttanut kestämään ajatus siitä, että huonomminkin voisi olla. Kun elämä vetää metrisellä makkarahalolla ensin vatsaan ja sen jälkeen päähän ja lisäksi potkaisee suohon niin, että vain sieraimet jäävät pinnalle, silloinkin helpottaa ajatus, että huonomminkin voisi olla. c020.gif  Ja kaikesta crapista voi löytää jotain positiivistakin, jotta sitä voi hyödyntää jatkossa.

Tämän pikkuisen filosofisen purkauksen jälkeen onkin aika siirtyä pääasiaan eli kortteihin. Eilen postiseni kantoi kotiini pari pullukkaa kirjettä, joissa oli seuraavanlainen sisältö

Sannalla oli kala-aiheinen ryhmäswappi. Omat tuotokseni ovat näköjänsä jääneet jällehen kuvaamati, joten se siitä. Mutta tässä toinen toistaan hauskempi kalakortti. Kaloistakin saa paljon irti hyvällä mielikuvituksella. s025.gif

563115.jpg

Sitte Vanilla lähetti sekä viikonpäiväryhmäswapin kortit (siitä sitten tuonnempana) sekä pari upeaa menestysaihetta ja väriä.

563116.jpg

Huomasin tuossa juuri, että eihän mulla ole juurikaan vaihtoja taas päällänsä. Pari ryhmäswappia ja decoa. Olisikohan kukaan kiinnostunut vaihtamaan minun kanssani jotain? Mistä aiheesta vaan. Hän joko ystävällisesti voisi laittaa kommenttia tai sähköpostia sopiaksemme tarkemmin asiasta. Kun on tuo koneen käyttö rajoittunut päiväsaikaan ja arkipäiviin, niin moni swappi menee helposti sivu suun, kun täyttyvät niin nopeasti.

Sain ilokseni kahden uuden kärhön siemenet Ritvalta (vielä kerran kiitokset) ja koska hän on oikea kärhöjen kasvattaja, niin laitan tähän yhden valokuvan viime vuonna hankitusta kärhönrääpäleestä, josta en tiedä nimeä, mutta joka pusersi yhden ison ja kauniin kukan. Olisiko tälle nimeä?

k045.gif   a015.gif

563157.jpg

Ja kun Vanillallekin jo meni minun korttini, niin saatanpa siis laittaa tuotokseni jo näkyviin. Aiheena Menestystarina ja Väri.

563665.jpg

Samoin Nessen kanssa vaihdetut Menestystarina ja Hedelmä.

558785.jpg