Ihmisillä taitaa olla jo muut askareet mielessä eikä enää niinkään korttiaskartelu. Kovin vaivalloisesti täyttyy tuo horoskooppivaihto. No, jos aukkoja jää paljon, täytyy jo ilmottautuneiden kanssa sopia vaihdon lykkäämisestä parempaan ajankohtaan tai muuttaa se privavaihdoksi. Vai onko aihe liian epäkiinnostava/vaikea? Vaikka kyse onkin horoskoopeista, voi merkin suunnitella ja tehdä kuten haluaa, ei tarvitse noudattaa niitä tuttuja ja perinteisiä hahmoja. Esim. kaksoset voi tehdä mistä tahansa maailman asiasta ja neitsyitä voi soveltaa keijuista pamela-anderssoneihin g030.gif  Olisi tosi kiva saada erilaisia näkökulmia totuttuihin symboleihin.

Sadepäiviä on taas riittänyt ja korttejakin olisi kiva tehdä sellaisina päivinä. Jään lomalle 13.6. enkä ole täällä blogistaniassa ennenkuin juhannuksen jälkeen. Voisin ottaa jonkun isomman urakan, jota voisi tehdä juuri sade- ym. päivinä, jolloin ulko-oleskelu ei niin kiehdo. Jotkut on tehneet vaihdon 99 korttia, mutta se olisi kesäksikin liian iso urakka. Joku 3 kuukauden ajalle vaihto "kortti päivässä" - olis sopiva. 60 korttia ja joka kortissa eri aihe. Löytyisköhän kaveria sellaiseen? Jos löytyy, laita kommenttia tai sähköpostia.

Alkukesä on ihaninta aikaa. Kaikki on kiihkeässä kasvuvaiheessa ja vihreys on hentoa, kypsyvää vihreyttä. Pikkueläimillä on kiirettä pesimisen ja ruuanhaun kanssa. Omalta pihalta löytyy ihmemaa ja konttaamalla löytää asioita, jotka muuten liian helposti jää huomaamatta. Löysinpä uudesta digistäni makron. Se on yllättävän hyvä, kuten kuvista näkyy.

624338.jpg

"Mitäs täältä löytyy?"

624363.jpg

Lupiini sateen jälkeen.

624339.jpg

Omenankukat olivat nupuillaan vielä viikonloppuna.

624340.jpg

"Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä, mitä sen on väliä, kun olet niin lätkässä...."

624347.jpg

Pihalla on muutama esikko, jotka on putkahtanut sinne jostain omia aikojaan. Koko kylässä en ole nähnyt kuin keltaisia kevätesikoita, mutta monta vuotta luumupuitteni alla on kasvanut tämä ihana punainen. Se on jopa hiukan erimallinen kuin keltainen versio.

624353.jpg

624369.jpg

"Aarrehylly". Hyllyllä kaikenlaista Tuulenpesän entisen omistajan hylkäämää tavaraa, jota on löytynyt ulkorakennuksien kätköistä ja läheiseltä kivirauniolta, joka on ollut ilmeisesti lähin kaatopaikka. Ruukku on kyllä oma hankinta, samoin orvokki, joka on kylläkin hankittu jo viime kesänä. Syksyllä dumppasin sen vain kompostiin, mutta tänä keväänä ressukka alkoi työntää lehteä ja jopa nuppua siellä, joten olihan se pakko pelastaa. Nyt hän on ihan pikkusievä ja kovasti elossa k055.gif 

Pitääpä vielä lisätä kuva omituisesta ruususta, joka ei suinkaan kuihduta kukkiaan, vaan muuttaa vain niiden väriä kukan vanhetessa. Ostettaessa kaikki kukat olivat hennon persikan värisiä ja terälehdet tippuivat normaaliin tahtiin. Itseasiassa se sai kai jonkin shokin meille tullessa, pudotti kaikki nuput, kukat ja lehdetkin melkein kokonaan. Sitten kasvu alkoi uudelleen ja nyt kukista on tullut tuollaisia. Tuo limenvärinen on on iältään varmaan jo kuukauden. n020.gif

624932.jpg