Kuin tekemällä tilastoa, joka olisi pitänyt olla valmis jo viime viikolla. e055.gif Meni koko päivä tietoja kasatessa, lukuja poimiessa, jakaessa, kertoessa, ynnätessä ja vähentäessä. Nyt sentään jo voiton puolella.

c025.gif

Lätkäpelit vei koko viikonlopun raiteiltaan. Ei voinut tehdä sitä eikä tätä, kun oli aina joku peli tulossa tai menossa. Leijonien kynnet ei pystynyt tällä kertaa juuri muuhun kuin jättämään jarrutusjälkiä jäähän, kun Kanada vei laumaa ympäri kenttää. Hoppee ei o häppee, mutta alkaahan siihenkin vähitellen kyllästyä. Saa nähdä pystyykö sitten kanadalainen valmentaja tekemään leijonista vaahteranlehtiä. Toivotaan.

Hiisi vie. Katselin eilen huolestuneena, että kohta pitää ajaa nurmikko. Paikoitellen nurmi on vielä jääpoltteesta aika ruskea, mutta joillain paikoin ei meikäläisen yhden naisvoiman sätkäkoneen moottorin tehot kohta riitä. Viime kesänä pääsi leikkuun suhteen tosi helpolla. Juhannuksen jälkeen nurmikko paloi karrelle ja jotkut kosteammat laikut ainoastaan piti lyhentää pari kertaa syksyyn mennessä.

Vaahtera kukkii ja hirmuinen pörinä kuuluu oksistosta. Eilen jäin oikein ihmeissäni kuuntelemaan mistä sellainen tasainen joukkohumina kuuluu ja siellähän oli kimalaisia kukkien kimpussa vaikka kuinka. En osannut niitä edes pelätä, koska kimalaiset ovat hyvin säyseitä...olleet tähän mennessä. Mutta kohta pitää ottaa kaikkien mesipistiäisten likellä Epi-Penin kanssa asento an garde ja sen jälkeen touché. Viime kesä nimittäin yllätti yhdellä uudella allergialla, vaikkei niitä nyt ennestäänkään ollut kuin yksi.

Konttasin pari päivää sitten taas maanrajassa ja ikuistin skillan kellot. Tämä sininen on aivan ihana. On minulla albinistinen versiokin kehittynyt: kukka on melkein valkoinen, sinertää heikosti, hieman pystympi ja pienempi. Ja häämöttäähän siellä takana lähin naapuritalokin. Tuossa meidän välillä olevalla pellolla laiduntaa naapurien lehmät myöhemmin kesällä ja hinkkaavat kutiavaa kaulaansa ja pehvaansa laitumella sijaitsevaan puhelinpylvääseen. Johto alkaa tietysti heilua ja nykii myös Tuulenpesän seinässä. Talossa kaikuu kumea konk konk konk ja mieleni tekee soittaa Karjaporttiin.

586467.jpg