Monet saadut kortit ovat tuoneet hyvää mieltä minulle ja toivon omien korttien vievän sitä samaa vastaanottajilleen.

Viime viikolla lähti JohannaV:lle nämä kortit, joista Nalle ja Meri oli erityisesti Johannan vaihtotoiveena. Kolmas kortti on Eine kleine nachtmusic pikku soiréessa.

771817.jpg

Marillalle matkasivat nämä. Marilla ehdotti aiheiksi Ahkeruus ja Matkamuisto. Välillä on kiva tehdä aiheista, joiden toteutusta pitää miettiä hiukan enemmänkin. Muurahainen nyt tietysti on vähän turhan itsestäänselvä (muurahaisen ahkeruus on myytti, seuratkaapa muurahaista, pelkkää säntäilyä päättömästi sinne ja tänne) mutta poika limsapullot sylissään sai miettimään häntä ahkerana limsanjuojana. Matkamuistoissa löytyi eräästä aikakauslehdestä sopiva juttu siitä, että epämieluisat esineet voi myydä kirpputorilla. Ja se mikä olisi kiva matkamuisto, niin panda Kiinasta olisi aika nasta.....

771823.jpg

Ritvalle menivät puutarhasta, ladyista ja ajanvietteestä kertovat kortit. Somistin ladyja laittamalla toiselle höyhenkoristeen hattuun ja toiselle antamalla käteen höyhenviuhkan.

771824.jpg

Kuten näkyy minun tyylini on värikäs ja vaikka välillä tulee yhdisteltyä jonkun mielestä ehkä vähän turhankin pirteitä eri sävyjä keskenään, pyrin silti siihen, että väriskaala olisi joko saman värin eri sävyjä tai eri värien samoja esim. murrettuja sävyjä. Ja tekstejä, joita jotkut laittavat kaikkiin kortteihinsa, minä en osaa oikeastaan käyttää. Ei tunnu olevan juuri sitä minun tyyliäni.

Mutta tyylejä on laidasta laitaan. Jotkut tykkäävät tehdä pelkästään leimaamalla, toiset käyttävät vain kaupasta saatavaa materiaalia, jotkut laittavat tekstiä kortteihinsa, jotkut käyttävät pelkkiä maanläheisiä värejä. Sen verran on tullut vaihdeltua kortteja jo eri ihmisten kanssa, että ryhmävaihdoissakin alkaa tunnistaa jonkun henkilön kortin taakse vilkaisematta. Jokaisella on yksilöllinen tyyli ja sormenjälki. ATC:t ovat pieniä taideteoksia ja edelleen ja oikeastaan yhä enemmän nautin saamistani korteista, niiden toteutustavasta, käytetyistä materiaaleista ja näkemyksistä. 

Junipan sivuilta löytyi vaihdettavaksi aivan suloisen syötävä kisuaski. Eilen tämä aski sitten tupsahti postilaatikkoon ja sisällä oli vaikka mitä kivaa ja tarpeellista seuraaviin korttiaskarteluihin. Tuon askin piste iiiin päällä on kisun villisti pyörivät kuplasilmät. Kiitos Junipa!

Kuurankukan järjestämässä Erilainen Vaihdossa oli aiheena Kukka. Parini sai (toivottavasti on jo saanut) tällaisen lähetyksen. Askin sisällä tietysti kukka-aiheista pikkutavaraa.

771900.jpg