Tästä viikonlopusta onkin tulossa mukava. Mammankulta ja vävy ovat tulossa pitkästä aikaa Tuulenpesään. Harmi, että Tall Ship Race on vasta viikon päästä, täksi viikonlopuksi oli luvattu niin kaunista säätä. Jos aurikoinen keli jatkuu ensi viikollakin, niin varmaankin lähdemme suuria purjelaivoja katsomaan. Laivat ovat Kotkan satamassa keskiviikosta sunnuntaihin ja niihin pääsee yleisökin tutustumaan. Mukana on myös maailman suurin purjelaiva, venäläinen Sedov, jolla on pituutta 117,5 m! Upea laiva!

732846.jpg

Kaikkein kaunein on kyllä mielestäni tämä norjalainen, "vain" 62 metrinen Christian Radich. Se on kuin puhtaan valkoinen joutsen, linjakas ja ylväs. 

732847.jpg

Haaveeni on pestautua johonkin tällaiseen Tall Ship Race laivaan miehistön jäseneksi (se on mahdollista) ja kunhan aika on kypsä, teen sen.

Teinpä tässä taannoin hassun huomion. Täällä blogistaniassa on sellainen bloki kuin Paskaäidin päiväkirja, lienee useimmille tuttu, joten en viitsi linkittää siihen. Nyt sinne on alkanut kommentoida joku Täti Vihree, joka lienee yksi bloginpitäjän sivupersoonista. Suurin osa, varmaan 90%, tuon blogin kommentoijista on kirjoitustyylistä päätellen bloginpitäjän omia kommentteja eri nikeillä ja niin tämä Täti Vihreekin näyttäisi olevan. Tämävaan tiedoksi, että minä se en siis ole.

Kohta koikkeloikkeloin kaupungille ja tapaan rakkaat nuoreni. On aina yhtä ihanaa viettää aikaa heidän kanssaan. On jännittävää nähdä miten Raitapaita ja Muhviprinsessa suhtautuvat heihin, kun eivät ole nähneet heitä kuukausiin.

Ja nyt minä ja nämä kuistinvartijani toivotamme kaikille oikein aurinkoisen makoisaa viikonloppua s015.gif

732989.jpg