Kun nyt decoilun makuun taas pitkästä aikaa päästiin, niin tulipa idea tällaisestakin decosta. "Suosikkiartisteja, lempibändejä". Oma favorittini on W.A.Mozart, vaikka kyllähän mie tykkään nykymusiikistakin housesta räppiin ja iskelmiin. Silti Mozart on se ehdoton ykkönen ja Requiem sävellys, jota kuuntelemaan en kyllästy. Tuossa kannessa on Amadeuksen omakätisesti kirjoitettuja Requiemin nuotteja.

751173.jpg

Olisiko kiinnostusta lähteä täyttämään tällaista decoa? Monella on varmasti useita suosikkeja laidasta laitaan ja tyylillisesti täysin erilaisia. Ei sillä väliä mistä sivun tekee. Kaikki käy Larin Paraskesta Green Dayhin, Helka Hynnisestä Bloodpittiin. Pääasia, että juuri sinä tykkäät siitä.

Pistä kommenttilaatikkoon viestiä. En ole lyönyt sivumäärää lukkoon, vaan katselen ensin viikonlopun yli miltä näyttää. Decon koko n. 15 cm x 15 cm.

Edit 23.7: Todella kivaa, että teitä on innostunut mukaan näin paljon! k020.gif

Nyt saadaan aikaan muhkea deco. Näilläkin osallistujilla deco on periaatteessa täynnä, mutta jos vielä tänään tulee 4 kiinnostunutta, niin lisään sivumäärän 20. Huomenna deco lähtee jo matkaan. Eli: VIELÄ TÄNÄÄN EHTII ILMOITTAUTUA!

1. Jaatiina

2. JaanaV 

3. mrs vsop

4. HeliR

5. Vanilla

6. Niina

7. Vikke

8. JohannaV

9. Heli 

10. PaulaG

11. Täti Punainen

12. Tristesse

13. Baula 

14. Arja

15. Basilli 

16. Kassi-Alma

17. Triin

18. Junipa

19. Calle 

20. Jenni