Näin se mennä heilahti elokuukin loppupuolelle ja vieläpä hirveän nopeasti, johon on suurena syynä Toveri Elokuu Minna. Paketin suunnittelussa, lähettämisessä, toverin paketin vastaanottamisessa ja sisällön ihastelussa päivät kuluivat suorastaan vilisemällä, mikä ei ainakaan näin kesällä ole kovin mukava juttu.

Minnan 1. paketti näytti tältä. Mm. söpö kissakortti ja vihreitä ja ruskeita papereita, värejä joista tykkään.

856565.jpg

2. paketti, jossa mm. jälleen kiva tuunattu kortti ja kukka-aiheista materiaalia.

 856569.jpg

3. paketti sisälsi erilaisia papereita ja nauhoja ja ihanan kortin myös.

856577.jpg

4. paketti, joka oli myös viimeinen, oli sitten aivan ylivetopaketti. Kauniisti tuunattu kahvipurkki, pussillinen kardemummakahvia, keijutarroja ja kiva kirjerulla. Viikonlopun kahvihetket olivatkin ylellisiä.

856587.jpg

Kiitos toveri Minna! Nyt minulla on kaksi spesiaalitoveria, heinäkuun playmateni mrs.vsop ja elokuun Minna. Pidän jonkun aikaa taukoa tässä toverileikissä ja katson myöhemmin saisinko jonkun talvikuukauden menemään yhtä nopeasti. Tammikuu olisi hyvä kokeilukohde, sillä se on varsinainen maanantaikuukausi ja tuntuu 2 kertaa pitemmältä kuin muut kuukaudet.

Mutta eikä tässä vielä kaikki, kuten ostostv tuppaa toitottamaan. Ei ollut ATC-nauhavaihto vielä edes saanut kaikkia osanottajiaan, kun Taava jo lähetti korttinsa ja kiitokseksi emoilusta pisti mukaan muutaman tarran ja runsaan pussukaisen tageja, joita minulla ei vielä ollutkaan. Kiitokset suuret, Taava!

856595.jpg