Rouva Forttuunalla oli kiireinen viikonloppu kokatessa, tiskatessa ja siivotessa, mutta ehti hän kuitenkin hämmentämään lippiksestä esiin arvontavoittajan. Ja voittaja on.....

873644.jpg

HELI R. Onneksi olkoon!!  Bouquet of Flowers Postia lähtee tulemaan lähipäivinä.

Tulostin kaikkien kommentit ja lueskelin niitä viikonloppuna. Ihania juttuja olette kokeneet kesän aikana ja itsellekin tuli hyvä mieli siitä. Minun kesän paras juttu oli yksinkertaisesti kaikki kauniit ja lämpimät kesäillat, jolloin istuin Tuulenpesän portailla ja kuuntelin luontoa. Parhaiden kokemusten kermaa oli kultarinnan viihtyminen pihapiirissä. Siinä on laulumestari vertaansa vailla. Elokuussa lisäksi Mammankullan appivanhempien vierailu oli mukava kokemus.

Omituisen otuksen arvoitus selviää myös. Otus näyttää päältä tältä.

873520.jpg

Kyseessä on kimalaiskuoriainen. Vaikka onkin yleinen koko maassa, niin ensimmäisen kerran törmäsin mokomaan. Aikansa horsmia imeskeltyään levitti siipensä ja kovalla pörinällä aloitti hitaan matkanteon seuraaville apajille.

Kyllä siinä Posti-Pate taisi perjantaina olla ihmeissään, kun sulloi postiani laatikkoon. Liitokset vain nitisivät ja kansi pullisteli. Laatikossa oli peräti 5 isoa kirjettä swappailijoilta, lehtiä ja mainoksia. Nauhaswappiin tuli kortteja ja tilanne on täällä hetkellä tämä:

1. Arja  (kortit saapuneet)

2. Taava (kortit saapuneet)

3. Junipa (kortit saapuneet)

4. Ritva L. (kortit saapuneet)

5. Millam

6. Sanna (kortit saapuneet)

7. Saana  (kortit saapuneet)

8. Ritu (kortit saapuneet)

9. Iitaliini  (kortit saapuneet)

10.Tuija (kortit tehty)

Emoilusta tuli ihania kiitoksia. Mm. kaunis kirjanmerkki, leimasinkuvia, tähtitarroja, hologrammipahvia ja postikortteja, joista yksi itsetehty, jonka aukossa on tuohilevy. Kiitos paljon Ritu, Sanna ja Ritva!

873618.jpg

Laitoin päivityksiä jälleen ATC-vaihtoja -sivulle.

Viikonloppuna oli Etelä-Savossa melkoinen kylmän sateen myräkkä eikä ulos ollut asiaa. Villasukkaa vaan joutui vetelemään koipiinsa ja villatakkia hartioilleen. Muttamutta...

Juu, ei anneta sään lannistaa vaikka satais ämmiä äkeet selässä ja lehmiäkin lentelis. Tornado

Onhan se luvannut jo sentään aurinkoista ja lämmintäkin +15 pintaan. Cool Guy