Tämä viikko on mennyt päänsärkyjen merkeissä aika tiiviisti. On sen verran tuolla niskassa kulumia ja hartioissa kireyttä, että ajoittain särky ottaa suuremman vallan ennenkuin  tilanne taasen saadaan menemään ohi. Eilen kävin OMT:ssä käsittelyssä ja tänään tehdään ergonomiatarkastus työpisteeseen. Siinäkin on selkeästi korjattavaa, vaikka sen ergonomia aikanaan todettiinkin ihan hyväksi. Jotain on muuttunut ja niinpä olosuhteita pitää myös korjata.

Mutta valitusvirret seis ja muihin asioihin.

Pääsinpä viikolla koristelemaan pari decoakin taas. Basillin jouludecossa pääsi jo vähän maistelemaan joulun tunnelmaa.

919455.jpg

Ritva L:n Leima-decossa pääsi kansanperinne valloilleen. Tanhuamistahan siinä.

919458.jpg

Eipä tässä mitään muuta ole sitten tullut tehtyäkään. Sade ja tuuli on karkoittanut sisätiloihin. Yhden ihmeellisen luontohavainnon ehdin kuitenkin tehdä. Pihan tienoilla on pyörinyt pieni haarapääskyparvi pitkään ja vielä 19.9. näin niiden liihottelevan pihan poikki ruoanhakupuuhissa. Minusta ajankohta on todella myöhäinen pääskysille. Mikä on lintujoukon saanut jäämään näin pitkäksi aikaa sisämaahan? Onko porukassa joku heikko lenkki, jonka vahvistumista muut jäivät odottamaan? Olisivatko pääskyt näin fiksuja? Kovin merkilliseltä pääskyjen lento syysmaisemassa kyllä näytti.

Viikonloppuna on tiedossa kaikenlaista mukavaa, mutta myös lepoa ja rentoutumista. Oikein lokoisaa viikonloppua kaikille. Ottakaahan rennosti kuten meidän Punaraita.

919469.jpg