kuin saamalla tämmöisen sähköpostiviestin:

Good day tuija.s********

change your life starting from today and get a bigger penis

o080.gif

Kylläpä olisikin tilaisuus todella PERINPOHJAISEEN elämänmuutokseen... Mutta taidan kuitenkin jättää näin houkuttelevan tarjouksen väliin. Olen ihan tyytyväinen nykyiseen olomuotooni ja elämääni m010.gif. En koskaan availe näitä omituisista osoitteista tulleita meilejä, mutta työsähköposti näyttää esikatseluruudussa viestitekstin. Loput tuostakin vastustamattomasta tarjouksesta olisi ollut liitteessä, mutta niiden aukaiseminen on suorastaan suicide.

Ihmetyttää noiden spämmien valuminen postilaatikkoon, sillä aikaisemmin niitä ei ole näissä suojatuissa ympyröissä näkynyt. Ja työosoitetta en jakele minnekään nettiin. Kait joku vakoilija käy nuuskimassa ne jostakin. Harmillista.

Viikonloppuna tuli oltua ahkera ja nyt on muovikassillinen postia odottamassa laatikkoon pääsyä. Ensinnäkin Nauhaswapin kortit. Onnistuin kai sössimään jonkun nipun, sillä yksi ylimääräinen kortti jäi käteen, vaikka tarkistin kuoret kertaalleen sen jälkeen (siksi siis joidenkin kuoret näyttävät ehkä vähän pahoinpidellyiltä). Jos joltakulta nyt sitten kuitenkin näyttäisi puuttuvan Arja R:n kortti, niin lähetän sen hänelle jälkikäteen. Järjestysnumerosta päätellen ei näyttäisi olevan Arjan omakaan 10. kortti. Olen siis vähän ymmällä, mutta ehkäpä se selviää.

Peräti 4 decoa tuli decoreerattua. Ensinnä Anni-Tannin Keiju-deco. Meillehän kaikille taitaa olla tuttu suklaahimon Keiju...

908884.jpg

Sitten Lumikin Disney-deco. Liisa Ihmemaassa ja Irvikissa on yksi suosikeistani.

908900.jpg

Ja sitten tuli kerralla 2 decoa, jotka ovat Sannan Vintage ja Kesä. Vintage-sivuni esittelee naisen elämää.

908926.jpg

Ja kesällä pelmutaan niityllä...

908928.jpg

Koska yöpakkaset pelottivat, niin katkaisin pari gladiooluksen vartta maljakkoon. Lämpö sai nuput aukeamaan ennätysvauhtia. Kukat ovat hehkuvanpunaiset ja suuret kuin huopatöppöset. Toisinsanoen: henkeäsalpaavan upeat.

908959.jpg

Yöpakkasia ei ole vielä ollut, joten ulos jääneet varretkin ovat saaneet muutaman nupun punnerrettua auki. Eilisen auringonpaisteen punaista hehkua. Ja kuten näkyy, nuppuja riittää vielä vaikka hurumykky. Pakko nuokin on varmaan maljakkoon katkaista kohta puolin.

908966.jpg

Muhviprinsessakin kirmaili pitkin nurmikkoa pitkästä aikaa. Kovasti hänellä oli asiaa, jota yritti selittää. Muhvista on vaikea ottaa kuvaa, sillä kamera sekoaa miten ja millätavoin valotuksen järjestäisi. Menee joko yli tai ali.

 908975.jpg

Raitapaita oli portailla jonottamassa sisälle. Syksyllä ei ole enää kivaa ulkona. Paljon kivempi on löhötä sohvalla ja pyytää välillä herkkupaloja emännän lautaselta... Kana oli paistumassa uunissa ja sen hajun poju kyllä haistaa...

908977.jpg

Ja sitten sokurit pohjalla. Mammankulta teki puhelimen taustakuvaksi Kisun. Se on ihqu...s050.gif

908976.jpg

Tänne siirtäminen tekee vain näytöstä hyvin rakeisen. Todellisuudessa grafiikka on silkinpehmeää.