Tämän tyyppisiin otoksiin meidän seniori Raitapaita on juuri omiaan. Hänen muhkeutensa on pikkuhiljaa kasvanut vuosien myötä ja kun liikuntaharrastus on viimeisen vuoden aikana jäänyt todella vähiin, on kissu masuineen kasvanut jo lähes valaan mittoihin.

Raitapaita on jo 16 v. ja hän oli innokas myyrästäjä aikoinaan, mutta nivelrikko toisessa takapolvessa (joka ei haittaa jokapäiväistä elämää) ja huono kuulo ovat tehneet kissuherrasta aran ja ulkoilu tapahtuisi mielellään seuraillen mammaa pihan ympäri. Ulkoilutapahtumasta tekee nykyisellään vieläkin pelottavamman satunnaiset kiertelevät riidanhaastajat, jotka kävivät toissa keväänä vetämässä Raitapaitaa turpiin jopa tämän omilla kotiportailla. Törkeää!

Niinpä kotisohva on se paras huonekalu ja elämän ilot ovat kutistuneet makoisiin uniin, täysinäisiin ruokakuppeihin ja silittelyihin emännän kädellä. Vieraista hän ei pidä enää ollenkaan ja eipä uskoisi miten liukkasti pappa silloin katoaa sängyn alle.

949201.jpg

"Miten kauan mun pitää tässä poseerata? Turkki on ihan sekaisin ja täytyisi päästä sitä sukimaan"

Raitapaita on tarkka ulkonäöstään ja turkin hoitoon menee pitkiä toveja päivässä. Notkeutta riittää eikä mahakaan ole tiellä, kun tulee kysymys strategisten paikkojen pesusta....

949231.jpg

Massu takaa. Ei mahdu edes kuvaan.