Illat pimenee, sukankudin kilisee. Tai kilisisi (omituinen sana), jos olisi käytössä vielä metallipuikot. Ostin 3 eripaksuiset bambupuikot ja olen sittemmin liittynyt kuoroon, joka ylistää bambupuikkoja niiden keveyden ja lämpimyyden takia. Nyt jouduin ottamaan metallikolmoset käyttöön, kun ei ole bambuisena ja voi herranen aika, että ne ovat olevinaan raskaat ja kylmät. g030.gif

Nämä sukkaset kudoin ihanasta langasta nimeltä Fabel. Loistava lanka, jolla saa siis raitaa ja kirjoneuletta tuosta vaan tarvitsematta osata kutoa muuta kuin aina oikeaa. Puikot olivat 2.5 bambut ja lankaa meni about 60-70 gramman välillä. Tarkoituksella en etsinyt toiseen sukkaan uudelta kerältä oikeaa jatkumiskohtaa, sillä minusta on pelkästään hauska yksityiskohta, tuo kirjavuus. Toinen sukka näyttää isommalta, mutta se on optinen harha, kyllä ne ovat yhtä isot.

977254.jpg

2 kerää metsänvihreää odottaa puikoille pääsyä. Vielä hankintalistalla on oranssi- ja punasävyinen Fabel. Tiedä sitten mihin näitä sukkia työntää, kun niitä nimittäin tulee kuin liukuhihnalta. Kohta on kaikki ambomaalaiset ja tasmaanialaiset villasukitettu ainakin kahteen kertaan. Tarviskohan eskimot villasukkia? Koskaan ei ole kyllä näkynyt lähetyskohdetta sinne suuntaan, vaikka luulisi, että siellä jos missä villaista tarvitaan.

Nyt on puikoilla Nallea ja lastensukka tulossa, sillä Lämmitä pikkuvarpaat -keräys on käynnissä. Yritän muutaman parin sutia siihen kyytiin. Lisäksi Pirtin lankavyyhdit odottaa koolausta ja jos vain suinkin saan aikaiseksi, niin tänä viikonloppuna väripata porisee. Tuloksia lupaan näyttää täällä.

Reipasta ja aurinkoista viikonloppua. g065.gif

PS. Vielä ehdit ilmoittautua rinkiin täällä. Maanantaina pistän ringin käyntiin.