Vuosi on lopuillaan ja ajatukset alkavat jo siirtyä ensi vuoteen. Mitä siellä on odotettavissa? Uudenvuoden lupauksia tehdään, tinoja valetaan. Jokaisella on varmasti jotain, montakin asiaa, joita ensi vuonna aikoo tehdä, hankkia, toteuttaa. Mikä se on?

Minäkin haluaisin mielelläni tietää ystävieni toiveista ja suunnitelmista. Laitankin siis liikkeelle tällaisen decon, johon jokainen voi sivun verran kirjata ensi vuoden asioistaan. Oli se sitten matka jonnekin, jota joko suunnittelee tai toivoo, uuden tavaran hankinta, uuden perheenjäsenen nelijalkaisen tai kaksijalkaisen. Vai onko tarkoitus tehdä jokin uudenvuodenlupaus? Tekstiä voit liittää sen verran kuin haluat ja laittaa asioita sivulle sen verran kuin haluat paljastaa. Koristelu on vapaa, kunhan se vain  kertoo sinun ensi vuodestasi f015.gif

1055276.jpg

Minun haaveeni ja suunnitelmani koskevat matkoja. Haluaisin taas päästä muutaman päivän retkelle Suomen majakkaluodoille sekä kauniseen Skotlantiin rakastamalleni Islayn saarelle.

Decon koko on n. 15 cm * 15 cm ja sivuja siihen tulee sen verran kuin osallistujia, mutta suuntaa antava hyvä sivumäärä olisi sellainen 10-15. Ilmoittaudu kommentilla ja laita sähköpostiini yhteystietosi.

Tuu mukkaa! h040.gif

Edit 13.12.  DECO TÄYSI!

1. Tanja

2. Anneli

3. Kassi-Alma

4. JaanaV

5. Tittiina

6. Marilla

7. Minimamma

8. Vanilla

9. Suklis74

10. Arja