Muhviprinsessan ulkoilut on sitten ulkoiltu tältä vuodelta. Sillä on kumma tieto talven tulosta. Kun ovenraosta tuoksuu kylmä ja lumi, se ei edes pyri ulos enää. Vai näkeekö se ikkunasta valkoisen maan ja muistaa mitä se tarkoittaa. Jokatapauksessa viimeiset ulkoilut suoritetaan vaikka kuinka myöhään syksyllä, kunhan maa on paljas, mutta ensilumen tultua ulkoilut loppuu.

Kammo talviulkoiluun syntyi meidän ensimmäisenä maalaisvuotenamme. Ihanan kesän ja syksyn jälkeen Muhvi pyrki ulos tapansa mukaan ja pysähtyi ällistyneenä rapuille, kun maa olikin valkoinen. Hetken nuuhkittuaan se totesi, että ei mitään hätää kuitenkaan ja lähti pienelle kierrokselle pihan ympäri. Itse menin sisälle muutamaksi minuutiksi. Ajattelin ottaa sen pian takaisin sisälle. Oli suojakeli, mutta persialaisen turkki ei ole kovin lämmin, vaikka muhkea onkin.

Niinpä muutaman minuutin päästä menin aukaisemaan ulko-oven ja sisälle rynnisti karmit kaulassa kauhistunut kissa. Sen mahanalus ja tassukarvat olivat täynnään erikokoisia lumipampuloita, jotka kalisivat kuin palikat järkyttyneen kissan singahdellessa ympäriinsä. Pampulathan lähtivät tuotapikaa irti sulaessaan, mutta kissa ei unohda ikinä tuota kokemusta.

Talvi katkaisee kaiken hauskan harrastelun, mutta Muhvi on keksinyt miten lintuja voi vaania piilossa, vaikka puskaan ei pääsekään piiloutumaan. Tiaiset pyrähtelevät istumaan ikkunoiden ulkokarmeille ja sitä on Muhvin mielestä verrattoman hauska seurata sisältä verhon takaa piilosta.

1087261.jpg

"Ai onko tuolla toisellakin ikkunalla tipejä?"

1087262.jpg

"Älä häiritse mun keskittymistä."

1087263.jpg

Aikansa vaanittuaan voikin sitten köllähtää sängylle päivänokosille. Mikäs sen mukavampaa.

Muhvi ei ole noin paksu ja pullea miltä kuvat näyttävät, vaan hän on oikeasti hoikka ja sipponen tyttö. Talvipalttoo vain kasvaa muhkeaksi ja tuuheaksi. Kaulassa on oikea leijonanharja, joka putoaa kesäksi pois. Jos Prinsessan ajelisi sentin sängelle, koko kutistuisi puoleen.

Sillä aikaa kun Prinsessa harrasti lintujen bongailua, minä tein pariin decoon sivut.

Minnan Ystävyys-decon sivu.

1087314.jpg

Triinin Lemmikki-decoon tein sivut kisseistä ja orkideasta. Maudi on enemmän lemmikki kuin kasvi. Nii.

1087317.jpg

Oma Kissoja ja kukkia-deconikin kotiutui jo jokin aika sitten. Kiitos aivan ihanista sivuista, joita te ystäväni olette tehneet. Sivupalkista löytyy decon oma sivu. Käykää ihailemassa!