Minun mielestäni nyt pitäisi olla vasta keskiviikko. Tämä viikko surahti loppuunsa ennätysajassa. Onkohan nyt oikeasti perjantai....?

Toivottavasti. Aion kyllä pysytellä seuraavat pari päivää poissa töistä. Jännään lumikuningatarta, joka viime vuonna tammikuun puolivälin paikkeilla kukki jo näin ihanan ihanilla kukilla.

1236539.jpg

Bulbeja se oli kasvattanut kesällä yhden lisää ja koskapa niitä ei enempää ollut, punnersi hän vain 4 kukkaa.

Nyt kesällä tuli 2 uutta bulbia, mutta kukkavarsi on oudon näköinen. Siinä on pitkiä lehtiä torvella, eikä kukkavanasta tietoakaan. Mutta ei myöskään pullistumaa tolleron sisällä, joka on merkkinä uudesta bulbista. Olen ymmällä c035.gif mitä siitä tulee? Se "piikki" kasvaa siitä kohtaa mistä kukkavanan pitääkin ja se näyttääkin melkein oikeaoppiselta (sillä lehdet kasvavat bulbin päähän kuten kuvasta näkyy), mutta kuitenkaan ei ihan. Missä ne nuput viipyy!? Mitä se nyt aikoo?! Tuon suojaruukkunsakin se rikkoi muutama viikko sitten, kun hyppäsi tuolta hyllyltä alas. Onneksi pysyi itse ehjänä.

Lisäksi kaksi perhosta on riemastuttanut minua kukillaan. Kuvaan ne tänä viikonloppuna. Maudi alkoi uutterasti kasvattaa kukkavartta, mutta päätti kuivattaa sen pystyyn ennenkuin se oli läheskään valmis a040.gif ja jouduin leikkaamaan sen poikki. Hmph.

Eipä tänne muuta ihmeellistä kuulukaan. Sukkaa tulee metritolkulla ja taitaa olla kohta oikeassa kämmenessä joku jännetupentulehdus, kun välillä on pakko pitää kipuilun takia taukoa. Mutta blah...emmie pienistä hätkähdä. Seuraavaksi voisi kyllä tehdä jotain muutakin. Sain aika kivat ohjeet....yhteen juttuun....a015.gif

Valkeata viikonloppua kaikille!