Eilisiltana Muhviprinsessa suoritti arvonnan. Olikin vähän visaisempi homma miettiä, että miten, mutta kyllä Prinsessa sitten osasi hoitaa arvonnan ihan tyylikkäästi.

Levitin kaikki nimilappuset alassuin lattialle riviin ja nostin Prinsessan maton päähän. Samalla hetkellä toisessa kädessä oli kamera ja kun Muhvi marssi lappusten luo, jouduin tekemään oikean heittolaukauksen saadakseni arvontahetken talletettua. Siksi kuva on tosi epätarkka, mutta siinä se lappu hänen nenänsä alla on. Lopuksi Muhvi istahti lapun eteen kuin varmistaen tuloksen.

1390116.jpg

Kissakorviksien voittaja on Decoilua a la Arja -blogin Arja.

Paljon onnea! Rock n Roll  Jazz Bass CheerleaderCheerleaderCheerleaderJazz Saxophone

 

Ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Monet teistä ovat jo "vanhoja tuttuja" ja tosi kiva on saada uusia tuttavuuksia. Käykää kaikki kylässä jatkossakin!

Pääsiäisvapaat häämöttävät ja katoan jälleen "ettäänperälle" eli Tuulenpesään sivistyksen ulottumattomiin. Vapaat menevät kaikessa rauhassa kattien kanssa kotona. Lainasin eilen kirjastosta pinon hömppänaistenlehtiä, joita en muuten lue. Niillä on hyvä nollata pää. Eiköpähän sitä tule taas kudottuakin ja jos inspis iskee niin joku korukin saattaa valmistua. Mutta pääasia on rauhoittua ja rentoutua kiireisestä työjaksosta, joka kyllä jatkuu pääsiäisen jälkeenkin.

Näillä miettein viihtyisää pääsiäisenaikaa itse kullekin!

1390149.jpg