Viime päivien hyytävät tuulet ovat pitäneet meikäläisen tiukasti sisällä ja niinpä onkin ollut mukava keskittyä sorminäppäryyden kehittämiseen. Muutama korunen on syntynyt sen tuloksena.

Äitienpäivänä rustasin kesäisen merellisen korun. Kalkkiturkoosisiruja, simpukoita ja hopeahelmiä. Korupiikissä isompi simpukka, turkoosi lasihelmi ja hopealehti. Nuo simpukat ovat peräisin kukka-amppelista.

1558607.jpg

Tässä sitten ranneketju, jonka olen saanut isosiskolta n. 100 v. sitten. Se on kaunis papuketju, jonka lukko oli rikki ja muistaakseni siinä roikkui alunperin myös hopeinen lätkä, jossa oli nimikirjaimeni. Lätkän olen ottanut irti ja pitänyt sitä kaulakoruna. Nyt tuunasin tämän ketjun uuteen uskoon. Laitoin ehjän lukon ja korupiikeillä kiinni erivärisiä kristalleja. Siitä tulikin aika namu.

1558614.jpg

Kristalleista puheenollen olen tykästynyt näihin Swarovskin kristallisydämiin ja meritähtiin. Tässä tämän hetkinen kokoelma, joka saa pian täydennystä punaisesta kristallisydämestä. Nämä maksavat törkeän paljon kultasepänliikkeissä. Nyt koruntekijänä sen tajuaa, kun pystyy tekemään ostokset netistä.

1558617.jpg

Sitten tuli tehtyä Mammankullalle pari riipusta. Toivottavasti nämä ovat sellaiset mistä oli puhe. Ensimmäisessä on kirkkaita ja sinisiä lasilehtiä hopeaketjunpätkään kiinnitettynä. Pienenä pikanttina yksityiskohtana on sininen kristallibicone.

1558624.jpg

Toinen riipus on samanmoinen, mutta kirkkailla ja violeteilla lehdillä. Tässä yksityiskohta on huurrevalkoinen kellokukka.

1558625.jpg

Tein itselleni kevyen peruslinkitetyn rannekorun, joka sopii omaan Grapes of Spring riipukseeni. Tein ensimmäisen kerran kierrettyjä linkkejä koruun. Lanka oli vähän turhan paksua, mutta tulihan tuosta ihan siedettävä.

1558634.jpg

Tämä viimeinen koru oli sitten se, jota olin suunnitellut ja kehittänyt pitkään. Muiden korutekijöiden blogeissa on aivan ihania ja kekseliäitä koruja ja tunnustankin suoraan, että sieltä tämänkin idea on kopioitu.

Keskellä setin riipus, jossa millefiorisydän, savukvartsihelmi ja hopealehti. Rannekorussa pyöreitä savukvartseja ja vuorikristalleja pyöreinä sekä isoina nugetteina. Isot tummat kivet ovat nimeltään tiikerirauta. Se on melkein kuin tiikerinsilmä, mutta mattapintaisempi ja sen kuviointi on mielestäni kauniimpi. Hopeaketju on kiinni vaijerissa 3 kohtaa ja heliseviksi kiinnitin huurrevalkoisen kukan, hopealehden ja hopeaperhosen. Välihelminä on botswanan agaatteja ja litteitä hopeahelmikukkia.

1558643.jpg

Tämä on massiivisempi kuin mikään aikaisempi tekemäni, mutta se on ranteessa kaunis.