Sadepäivien ratoksi on tullut taas näperreltyä koruja.

1754246.jpg

Tässä rannekorussa on suurin osa isoja tsekkiläisiä lasihelmiä. Yleissävy on enimmäkseen vihreä, jolta pohjalta tein vihreistä helmistä ja vuorikristalleista tähän sopivan kaulakorun. Villihelmestä tilasin sydämenmuotoisen riipuspohjan, johon ripustin kivet ja helmet korupiikeillä.

1754272.jpg

Tässä korussa pääsi vanha ja rikkinäinen hopeaketju uuteen elämään. Ketjun lenkit olivat sopivan isot juuri tarkoitukseeni. Pätkin ketjun ja linkitin sen uudelleen helmillä. Helmien sävyinä luonnonvalkoinen ja teräksenharmaa. Tykkään tästä ketjusta kovasti. Siihen ei ole vielä sopivaa rannekorua, mutta sekin on tulossa.

1754294.jpg

Tästä rannekorusta tuli nopeasti lempparini. Makeanveden helmiä ja lasiovaaleja. Lukkona sydän ja nuoli. Helmien sävy ei ollut ihan sitä mitä hain, joten halusin punaiseen kristallisydänkaulakoruuni täysin sopivan rannekorun. Niinpä...

1754297.jpg

...hankin Svaroja punaisena ja kirkkaana, lisänä 2 cloisonnehelmeä ja erikokoisia hopeoituja helmiä. Näin punainen accessori piti väsätä, koska....

1754309.jpg

...tadaa! Ostin alesta punaiset kesäsandaalit. Nämä oli niin hyvät jalassa ja sirot ja nätit, joten väristä huolimatta ne saivat uuden kodin luotani. Minulla ei ole punaisia kenkiä ollut sitten lapsuuden, koska punainen ei kuulu värisuosikkeihini muussa kuin ehkä lasiesineissä. Minulla oli tasan yksi punainen hihaton paita tätä päivää ennen, kunnes eilen postilaatikosta löytyi punainen ruusukirjekuori. Ja sieltä paljastui tämä:

1754325.jpg

Veli perheineen oli hommannut rotinoita uudelle suvunjäsenelle ja sillä reissulla olivat bonganneet ko. paidankin. Nyt on kengille sitten toinenkin sopiva paita!