Viikonlopun hirveä hässäkkä sisälsi myös Mammankullan vierailun perheineen. Mummonmussukka on kasvanut kohisemalla. Pojalta löytyy niin iloisia ilmeitä ja hersyvää naurua, että riemua riittää meillä kaikilla.

1951573.jpg 

Ihmetystä pikkumiehessä herätti kamera ja sen musta "silmä". Ehkä hymyä hyydytti myös se, että yleensä tuon vekottimen jälkeen silmissä leiskuu, johtuen toisten kuvaajien käyttämästä salamasta. Minä en salamaa pojua kuvatessa enää käytä, koska tiedän totisesti miltä salaman leimahdus silmissä tuntuu a060.gif

1951583.jpg

Sitten viimein irtosi naurukin ja kuva meni softaksi samantien, sillä eihän tietenkään kukaan voi nauraa paikallaan. Mussukan naama on kuin täysikuu s015.gif                                                                          Ihana pieni pyöreäpäinen poika...kuten eräästä sarjakuvahahmosta sanotaan.

Ihan toisenlaisia kuutamoita on tullut esille myös. Näytelmämme meni hienosti, meistä tykättiin ja jopa kriitikkokin kehui g045.gif  Onneksi esitykset ovat toistaiseksi ohi, viimeiset pari kuukautta ja etenkin viime viikko jää mieleen hyvin hämäränä. Töissä, harjoituksissa, töissä, harjoituksissa. Sunnuntai-illan viimeisen esityksen vedin läpi enää luuytimellä, päässä ei liikahtanut enää mikään. Mutta kokemus oli hieno ja pääsin irrottelemaan kunnolla, sillä hahmoni oli todellinen sekopää.

1951609.jpg

Vastanäyttelijä tulossa juuri lavalle ja minä esittelen....ehkä parasta puoltani. Tai no ehken sittenkään. Persaus ei ole koskaan ollut meidän suvun valtti. Mutta lavasteet olivat kivat ja hyvin näytelmään sopivat.