Ihan ensimmäiseksi: Kaikille oikein hienoa vuotta 2009!

Kipakasti ainakin uusi vuosi lähti käyntiin, pakkasta oli tänä aamuna melkein -17 astetta. Joulukin oli pitkästä aikaa oikea lumijoulu lumisine puineen.

Minähän vietin joulun lasten kanssa ja olihan se täynnä hulinaa ja huisketta, joskin myös rauhallista yhdessäoloa. Alex on ollut ensimmäisen puolen vuoden pätkänsä tosi kiltti, sillä pukki toi hänelle kuusen alle monta pakettia.

Uusi nalle tutkimuksen kohteena. Pehmoja tuli muitakin, mm. kuvassa näkyvät hauki ja käsinukke-kettu.

Verikoe vahvisti tautini myyräkuumeeksi, joka ei ollut onneksi sieltä rankimmasta päästä, kun en sairaalaan joutunut. Veriarvot ovat lähes normaalilla tasolla, paitsi ne trombosyytit, joita pitää vielä tarkkailla. Hiukka hutera on olo ja välillä huimaa aika tavalla, mutta eiköhän nuo ajan kanssa korjaannu nuokin.

Ja vielä loppukevennykseksi lisään kuvan lumikuningattareni kukinnasta. Viime vuonna se huijasi minua ja luulemani "kukkapiikki" olikin vain uusi bulbi. Mutta tänä vuonna se pääsi itseasiassa yllättämään. Vasta kun kukat olivat melkein avautumassa, huomasin ne. Niitä tuli vain 2 (johtuen kasvin pienuudesta, sillä mitä enemmän bulbeja sen enempi kukkia), mutta ne ovat sitäkin ihanampia.