Eihän tällaista säätä voi todeksi uskoa, eihän... Eilinen lämpöennätys jossain Jokioisissa (?) oli yli 16 astetta. Pahanilmanlintu tässä maalailee, ettei ole hyvän edellä tämmönen...

Minä kuitenkin suorastaan purskuilin intoa ja kotiin päästyä otin ja pesin auton. Kurkkasin kaivoon ja se oli ääriään myöten täynnä, hyvä ettei suorastaan vuoda yli. Eihän noita ajopelejä saisi vissiin pihoilla pestä, mutta kun en tee sitä kuin korkeintaan kerran vuodessa niin luulen, etten ole se pahin saastuttaja.

Kevään aloituskin jo tuli tehtyä, joka tarkoittaa pullollista sidukkaa ulkorapuilla ilta-auringossa kissojen pyöriessä ympärillä. Muhviprinsessakin oli ihan täpinöissään, kun pitkän ja pimeän talven jälkeen pääsi tassuttelemaan kuivalle maalle. Vaikka prinsessa on jo 13 v. se sai hepuleita kuin pentu ja karautti vaahteraan kynnet rapisten.

Tässä Muhvi viime kesänä puutarhatöissä kanssani :) Se seuraa minua pihalla minne menenkin tai kun kyllästyy seuraamiseen, menee ulkorapuille makoilemaan, mistä näkee melkein joka paikkaan.

Tajusin juuri, että perjantai on 30.3. ja Sannan atc-vaihto vetää kiinni silloin. Tänään siis tiedossa jälleen korttiaskartelua!

476720.jpg