Rinki lähtee käyntiin. Ideahan oli siis tämä:

Minä järjestän ilmoittautuneet rinkiin, joka tarkoittaa sitä, että minä teen kortin esim. hlö A:lle, hlö A tekee kortit B:lle ja hlö B tekee kortit C:lle jne. Määrähän voi olla rajaton, mutta katsotaan muutaman päivän ajan miten rinki lähtee käyntiin. Korttien määrä 6 kpl.

Lisäksi mukaan pieni yllätys kaverille, joka voisi tässä ringissä olla muutama leimakuva. Olen nähnyt liikenteessä ja uskoisin, että moni muukin on nähnyt, ihania leimasinkuvia, joita olisi mukava päästä käyttämään omassa askartelussa. Tee siis jokunen leimasinkuva mukaan ja ilahduta ystävää!

ATC:n aiheena tämä runo, jonka on tehnyt Adele, 4-6 luokkalainen.

Syysruno


Kortin toteutus syksy, mutta muuten vapaa, runo olkoon vain innoittamassa tätä syksyaihetta. Leimakuvien määrä 5-10 kpl. Voit tehdä kaikki kuvat eri leimalla tai kaikki yhdellä ja samalla. Voit tehdä joka leimasta oman kuvan ja leikata reunat koristesaksilla, voit myös tehdä kaikki leimat yhteen paperiin ja lähettää sen kokonaisena. Ota silloin huomioon leimojen riittävä etäisyys toisistaan, jotta kaveri pystyy leikkaamaan ne reilusti irti ja muotoilemaan reunat.

Rinki on seuraava:    Tuija -> Iitaliini -> Marilla -> Ritu -> Mimiko -> tjenmyt -> Theresia -> Hilu -> Tikuvee- > Hildi -> Tuija.

Eli minä lähetän Iitaliinille, Iitaliini Marillalle, Marilla Ritulle jne. Rinki sulkeutuu, kun Hildi lähettää minulle. Laitan kullekin sähköpostilla kaverin osoitteen.  

Lähetys kaverille viim. 1.11.