Blogiini on tulvehtinut huomionosoituksia ylivuotavasti. Olen todella otettu niistä!

Kun ähertää blogiinsa sisältöä, tulee välillä mieleen, että käykö täällä kukaan, ovatko jutut edes ketään kiinnostavia vaiko ihan tyhmiä. Laskuri sentään näyttää liikahtelevan koko ajan ja kommenttejakin on joka päivälle, mutta silti....  Aloittaessani bloggaamisen lähes vuosi sitten oli tarkoituksena ATC-harrastuksiin liittyvät asiat. Vaan vähitellen jutut ovat liukuneet kaikkeen muuhun kuin ATC:hen. Korttien teko on ollut tauolla. Ideapankki on tyhjentynyt ja itsensä toistaminen uhkaa, mutta pikkuhiljaa olen huomannut päähäni tulvivan uusia mallinnuksia. Korttitehdas käynnistynee kevään kuluessa.

1204183.jpg

Tämän tunnustuksen sain heiltä: Arja, Sanna, Heli R, Minna, Junipa ja Anttu. Kiitos teille. Olette samalla tavoin kukkanne ansainneet.

You made my day a055.gif

Tunnustuksen myöntämisperusteet:

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Minullakin on monen monta blogia vierailukohteina, mutta jos pitää valita 10 parasta, niin yritänpä listata.Nämä eivät ole sitten missään paremmuusjärjestyksessä, ihan randomina vaan listasin. Näissä kaikissa käyn säännöllisen epäsäännöllisesti, miten aika antaa myöten.

1. Mammankulta

2. Tant Röd

3. Villanukka

4. Ingridha

5. Pau

6. Täti Punainen

7. Tarjuska

8. Kesän lapsi

9. Ikivalkea

10. mrs vsop