Mutta nyt on sen verran taukoa, että ehdin päivittää mitä korttirintamalla on tapahtunut.

Tuulikin kanssa päätettiin tehdä inchiet. Enpä ole pitkään aikaan niitä väsännytkään. Aiheena oli luonto. Yläpuolella on Tuulikin söpöt leppikset, alapuolella omat, joissa on enempi tuommosta urbaaniluontoa puutarhapenkkeineen ja kukkaruukkuineen.

931287.jpg

Callen blogista bongasin pari kivaa korttia, jotka tahdoin itselleni. Laitoin menemään vastineeksi kortit "Koti-ikävää" (vas.) ja "Kuka? Minäkö?". Koti-ikävä -kortissa käytin kesällä tuunaamaani sanomalehtipaperia, jonka olin kastellut ja sitten roiskinut ja hieronut sinistä vesiväriä pintaan. Paperi kuivui hyvin tanakaksi ja pergamenttimaiseksi. Tällä tavoin saa  revityistä reunoista myös vanhahtavan näköiset.

931321.jpg

Sannan kaa päätettiin tehdä kortit toisen lähettämistä materiaaleista. Sannalta tulikin kirjekuorellinen vaikka mitä ihanaa, joista aiheutui valinnanvaikeus ja pitkä tovi menikin vain plärätessä niitä edestakaisin. Tämmöiset sitten ideoin. Laitan ne tänne, koska nää on meidän meneillään olevan korttimaratonin ulkopuolella.

931339.jpg

Vielä meni tämmöiset kortit Sannalle, joiden vaihdosta oli sovittu NauhaATC:n yhteydessä. Kaksi on pudonnut pois kuvasta, lapsi-aiheiset. Minne lie kontanneet. Mutta nämä oli nalle- ja puutarha-aiheiset kortit nämä.

931380.jpg

Hahaa...kaikille tiedoksi, että ääneni kuului sunnuntaina radiosta. Juu. Olen yrittänyt kissojen ja koirien kanssa etsiä Loirin Veskun levyä "Naurava kulkuri", jolta ainoastaan löytyy hänen esittämänään "Spain". Ei ole onnistanut. Sitten muistin radion ohjelman, jota sunnuntai-iltana olen kuunnellut kortteja vääntäessä monet kerrat eli "Kadonneen levyn metsästäjät". Ylen nettisivuilla kävin täyttämässä levytoiveeni eli juuri tuon "Spain" -biisin. En paljoakaan luottanut tuuriini saada toivettani kuuluville, mutta kuinka ollakaan, puhelin soi vähän kuuden jälkeen sunnuntai-iltana, jossa juontaja pyysi odottamaan linjalla, Spain olisi tulossa.

Siinä sitä sitten vähän jutusteltiin Loirin musiikista ja näkemistäni Loirin ravintolakeikoista silloin kultaisella -80 -luvulla ja sain tietää, että levy on vuodelta 1982 ja on tosi harvinainen eikä musiikkitoimittajakaan sitä muualla ole nähnyt kuin Ylen levystössä. Sanoi minullekin, että "jos tämän onnistuu jostain saamaan, niin kyllä kannattaa itsensä palkita lähimmässä pubissa pitkällä tuopilla." Sitten pyörähti Spain soimaan ja ah...kyllä se oli juuri niin hyvä kuin muistin.

Minulla on myös Chic Corean levytys ko. kappaleesta, mutta ei se tietenkään tunnu samalta, kun olin biisiin rakastunut juuri Loirin esittämänä. Ja tietämättömille tiedoksi, että juuri Chic Corean se onkin alunperin.

Nyt ei sitten muuta puutu kuin se levy, jonka metsästys siis edelleen jatkuu.