..pääskysestä ei päivääkään. Se on sitten kesä. Odotetut kesäasukkaat palasivat pitkältä talvilomaltaan. Minä kyllä odotin niitä vasta ensi viikkona ja olikin sitä suurempi yllätys, kun sujahtelut räystäiden alle olivat täydessä vauhdissa, kun tänä aamuna keittiön ikkunasta ulos vilkaisin. Ei yksi pääsky kesää tee, mutta näitä oli monta. Tuulenpesän räystäiden alla on 4-5 pesää, jotka yleensä rakennetaan uudelleen, vaikka olisivat talven aikana romahtaneetkin. Tämän aamun liikenne kävi takapihan puoleisiin pesiin, joista kevään tarkastuskierroksella huomasin parin olevan ehjä. Etupihan asukit ovat näköjään vielä matkalla, sillä siellä puolella oli vielä hiljaista.

Aamu oli kylmähkö, mutta kaunis. Puutarha suorastaan kylpi aamuauringon valossa.

578931.jpg

Pikkunarsissit ovat venyttäneet hiukan lisää mittaa ja uusia kukkia on auennut. Tämä todellinen väripilkku näyttää siltä, kuin pala auringonsädettä olisi liimattu puiden alle. Valo oli kovin jyrkkä, joten kukat ovat vähän palaneet puhki tässä kuvassa. Digikamera on hauska, mutta sen rajoittuneet ominaisuudet välillä ottaa päästä.

578932.jpg

Tulla tupsahti paksu kirjekuorikin pitkästä aikaa. Sannan emännöimä kissavaihto oli vihdoin valmistunut. Kiitos kaikille taiteilijoille ihanista kissoista.

579060.jpg

Omat kissat, jotka nekin ovat päässeet varmasti hyviin koteihin:

579067.jpg

Sannan kanssa privavaihto majakoista ja eläimistä. Sannan siistit kortit:

579077.jpg

Ja kesän ensimmäiset kukat, orvokit, somistavat ulkorappusia. Toivottavasti jänö ei tänä vuonna käy niittämässä kukkia kuten viime vuonna juuri silloin, kun kasvusto on parhaimmillaan ja kukkia täynnä.d025.gif

579086.jpg

Pitää lisätä vielä viikolla otettu kuva Muhviprinsessasta. Katsokaa miten hänen turkkinsa on nätisti jakauksella c045.gif  Se asettuu noin ihan itsekseen, vaikkei aina sentään noin selvästi.

579530.jpg

Ja vielä pitää lisätä kuva myös mustekalaorkideastani, joka on putkauttanut näin monta mustekalaa.

579545.jpg