Eilinen Valokuvatorstain kuva lienee mietityttänyt monia. Missä moinen universumi? Lähempänä kuin uskottekaan.

1973893.jpg

Oheinen lasipallo löytyy olkkaristani. Makro päälle ja kameran objektiivi kiinni lasipallon pintaan. Mitään muuta kuvankäsittelyä en kuvalle tehnyt kuin syvensin hiukan sävyjä.

Sitten julkistan ohessa myös uuden kulkupelini. Tai no..uuden ja uuden. Käytettyhän se on, mutta tietysti minulle uusi. Tähän autoon voisin vaikka rakastua.... n045.gif  Vaikka se onkin vain ns. tavallinen perheauto, ei italialaista muotoilua, ei ranskalaista eleganssia. Mutta on sen niin käteenkäyvä, etten jaksa olla hehkuttamatta jokaiselle sen ihanuutta.

1973900.jpg

Tämä näin nopea menopelin vaihto yllätti itsenikin. Vanha auto oli tarkoitus pitää vielä pari vuotta, mutta kamelin selän eli minun kärsivällisyyteni katkaisi sen viimeinen tempaus, joka tarkoitti öljyjen valuttamisen ulos öljypohjaan tulleesta reiästä. Joku sanoo, että vanhan auton pitäminen on kaikkein halvinta, mutta kissanvillat! Nykyään auton korjaus on niin kallista, että halvemmaksi tulee ostaa uudempi ja huollattaa sitä säännöllisesti. Jos olet itse korjaustaitoinen, niin silloin varmaan on halpaa pitää vanhaakin autoa, mutta meikäläinen kun ei sitä hallitse eikä halua edes hallita, niin joka korjauksesta saat pulittaa 100-200 egoa, ja yleensä vielä enemmänkin. Ja kun niitä tulee vuoden aikana muutama, niin halpuus on kaukana.

Nyt toivon, että auto vastaa rakkauteeni p045.gif ja kiidättää minua nöyrän tuulen lailla vuodesta toiseen.