Mitäs tekis että mainittais? Nyt täytyy sanoa, etten ole tehnyt edelleenkään juuri mitään. No koruja ja sukkia, kun pihallekaan ei vielä pääse kykkimään.

Joo viime viikolla tuli sentään käytyä Helsingissä työmatkalla. Menin omalla autolla ja eksyin. Piti osata vain Pasilaan, mutta heitin tonttia  Helsingin keskustan ja kehä kolmosen välillä ja tunnin tätä tehtyäni olin ihan hiilenä, kun en vaan löytäny perille. Olin lähtenyt matkaan turhan yliolkaisella asenteella. Vilkaisin edellisenä iltana karttaa ja olin sitä mieltä, ettei tonne niin vaikea ole löytää, siinähän se hotelli on ihan messukeskuksen vieressä. Tietyöt sotki vaan liittymät pahasti ja niinpä sitä oltiin vankasti hukassa.

Naama turhautumisesta tulipunaisena sitten pysäytin jonnekin huitsin nevadaan ja soitin hotellin respaan ja kysyin, että "miten täältä pääsee pooiiis....?!" Ystävällisen respasedän ohjauksessa sitten ajoin ihan hotellin kulmille, jossa oli pakko laittaa puhelin kiinni (tajuton ruuhka) ja onnistuin ajamaan vielä pari kertaa hotellin ohi (ei mitenkään voisi laittaa vähän isompia kylttejä!), ennenkuin pääsin kurvaamaan parkkiin. Kotiin lähtiessä onnittelin jo itseäni löytyneestä suuntavaistosta, sillä olin moottoritiellä alta aikayksikön, mutta piakkoin huomasin viilettäväni päin Tuusulaa! Eli olin väärällä moottoritiellä, en Lahden  moottoritiellä kuten olisi pitänyt.

Ei muuta kuin kyttäämään sopivaa liittymää ja kohta putkahti onneksi näkyviin kehä kolmonen ja arviosta ampaisin liittymään, joka vei itäänpäin. Vihdosta viimen se Lahden väyläkin löytyi ja loppumatka sujui tavallisen tylsään tapaan.

Viikonloppuna väänsin tilauskorut valmiiksi ja tilajaa ihastui niihin ikihyviksi. Koska tilaus sisälsi vain rannekorun ja korvikset, sain tehtäväksi tehdä vielä kaulakorun, jonka varmaan pääsiäisenä sitten rustaan.

1239193191_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kivet ovat fluoriittia, aventuriinia, ruusukvartsia ja ametistia.

 

1239193278_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Korviksia tein kahdet, koska keksin brioleteille 2 ripustustapaa. Ostaja ottikin sitten molemmat.

Fluoriitti on tämän hetkinen suosikkikiveni. Sitä löytyy kuulaista vedenväreistä vahvoihin ja läpinäkymättömiin sävyihin. Todella monipuolinen kivi.