Olipas viikonloppuna upea sää! Sain kuivatettua pitkästä aikaa ulkona pyykit ja tomutettua peitteitä ja kaikenmaailman tekstiileitä ihanan raikkaassa tuulessa. Kerrassaan outoa oli kuunnella peipposen liverrystä näin varhain, kun luntakin on paikkapaikoin ihan reilusti.

Askarteluja en ehtinyt (jaksanut) tehdä yhtään. Kun on viikolla päivät pitkät pois kotoa, jää siivous ym. kotihommat aina viikonloppuun ja kun vielä tälle viikonlopulle ajoitin verhojen ja mattojen vaihdot, se tiesi tavallista suurempaa siivousta. Yhdet verhot piti ommella, mutta siitä selvisin ällityksekseni ilman itkua ja hammasten kiristystä. Minä kun en ole oikein väleissä tuon ompelukoneen kanssa. Tällä kertaa suhtauduimme toisiimme kohteliaan pidättyvästi ja homma siis sujui.

Vaikkei mitään isompaa mullistusta tekisikään huushollissaan muuta kuin vaihtaa tekstiileitä, niin huoneiden kasvojenpesu on aika radikaali. Minun kesävärini on tänä vuonna valkoinen ja vihreä ja niillä tuli todella raikas ilme.

Sannan kanssa vaihdoimme kortteja (Sannan korukortit ovat jo täällä). Minulla aihe vähän rönsyili ja joka kortissa on oma aiheensa. Niin se vaan inspis voi kuljettaa aika hallitsemattomasti toisinaan.

489329.jpg

Muistaakseni näillä oli niinkin "nerokkaat" nimet kuin "Kukka", "Meri" ja "Pääsiäinen". Inspiraationi lähde oli ammennettu tyhjiin ristiäisiin mennessä.....