Viikonloppuna tuli ajeltua autolla Maminbullan ja Vävyn kanssa. Kävimme Setä Sukulaisen 90 v. päivillä. Täytyy sanoa, että jos elää noinkin vanhaksi, olisi mukava olla edes sellaisessa kunnossa kuin Setä. Tuossa iässä tietysti voimat alkaa olla jo vähissä ja muistikin vähän prakaa, mutta muuten kuosi ja kunto oli hyvät ja Sedän pää pelasi. Kiva oli nähdä sukulaisiakin, joita ei kovin usein välimatkan takia näe. Päivä oli ihanan lämmin, kevät 150 km kotia etelämpänä paljon pitemmällä ja vaikka Maminbullan kanssa saatiinkin kunnon hepulikohtaus, kaikki meni hienosti. Sisareni Täti Ruskea kuiskasi minulle jossain vaiheessa, että lähe käymään auton takakontilla. Minä siihen, että onko sulla siellä pullo? No ei ollut, vaan sujautti minullekin komean kukkakimpun myöhäisenä synttärionnitteluna ja siitä tuli todella hyvä mieli :)

Sunnuntaina sormet paloi korttiaskartelun kimppuun ja levittelinkin materiaalit ympäriinsä ja tuunasin kortin toisensa jälkeen. Vanillalle lähettämäni Inchiet posti toimitti taivaan tuuliin, mutta tein sitten uudet. Itseasiassa olen tyytyväinen, että hävisivät, sillä uusista tuli mielestäni kauniimmat. Pistän ne tänään postiin Vesi-atckorttien kanssa ja jo on kumma, jos taas häviävät.

Vanilla kerkisi laittaa minulle jo Vesi-kortitkin. Hiekkaoliivin 12 ATC-vaihdon aiheena oli Vesi, Maailman vesipäivän kunniaksi. Tässä Vanillan veikeät kortit.

473986.jpg

Arjalle lähtee tänään kanssa nuo liilat kortit sekä 3 lintukorttia.

Eilen se kevät meidänkin leveysasteilla (Juva-Mikkeli) nytkähti taas melkoisesti eteenpäin. Iltapäivän auringossa auringonkukkasiemenjämillä ruokaili mustarastaspariskunta ja peippouros. Varpuspariskuntakin ilmestyi (niitä ei meillä näe kuin näin keväällä ja alkukesästä) ja käyköhän taas niin, että kiistelevät pesän herruudesta räystäspääskyn kanssa. Viime vuonna pääskyt ihme kyllä voittivat.

Ja jipijipijipi! Viime vuonna maahan laittamani narsissit alkavat työntää päätään esiin. En ole aikaisemmin oikein onnistunut noiden sipulikukkien kanssa. Nyt näyttää hyvältä! Vihreitä päitä on ainakin miljoona :)!!!