Nyt on sitten tämän kesän lomat pidetty ja uusia odotellaan. Itseasiassa loppuvuoden lomalista odotti jo työpöydällä ja pääsin siis heti lomatunnelmista liukumaan uusien suunnitteluun. Pidän sitten muutaman päivän lokakuussa ja muutaman joulukuussa, pidemmät vapaat saavat odottaa uutta kesää.

Olinpa ilahtunut, miten paljon vieraita täällä oli lomanikin aikana käynyt. Kiitos hurjasti kaikille ja näille erilaisia tunnustuksia antaneille. Olen hämmentynyt ja nöyränä hiljaa, kun ihmiset suhtautuvat höpinöihini ja kuvatuksiini näin arvostavasti. En tunne tekeväni turhaan tätäkään blogia. Kunhan ehdin, laitan nämä awardsit tänne nähtäville ja aion itsekin jakaa niitä eteenpäin.

Tarkoitukseni oli myös laittaa arvontaa pystyyn palattuani ja kuvittelin, että voisin ajoittaa sitä tasan 5000 bonganneelle, mutta se lukemahan oli poksahtanut jo rikki poissaollessani. Suunnitelmat menivät siis uusiksi sen kohdalla.

Kaikki on tällä hetkellä vielä yhtä mylläkkää, joten kunhan saan pasmoja vähän suoremmiksi, niin alan purkaa vyyhteä, joten luvassa on kuvia ja juttuja lomatunnelmista.

Mutta pistänpä tähän nyt näin ensialkuun kuvan kaverista, jonka kanssa eräänä iltana istuksin portailla nauttimassa ilta-auringosta. Kissatkin olivat paikalla ja olivat turhan kiinnostuneita hänestä, onneksi kuitenkin tottelivat kieltojani ja kaveri sai pitää häntänsä.

838266.jpg