Niin se pikkujoulukausi pyörähti käyntiin. Ensimmäiset oli perjantaina. Omalta kohdaltani ovat mitä ilmeisemmin myös ainoat ja viimeiset, sillä en ole mikään pikkujoulufani. Oman firman juhlat riittävät ja tällä kertaa saatiin todella hauskat juhlat. Toivottavasti myös ensi vuonna huvitoimikunta jaksaa painaa ja kehittää jälleen vähintään yhtä hilpeää ohjelmaa.

Pikkujouluista tuli mieleen....onkohan tämä nyt sitä finglishiä?

1071275.jpg

 

Viime viikonloppu meni aika laiskoissa merkeissä. Tai no....tulihan ahkeroitua niin paljon, että Muumi-sarjan Joulutarina-dvd:n katsoin kokonaan ja Shield-poliisisarjan 3-kauden dvd:stä on ainoastaan yksi jakso katsomatta. Ja sain yhden sukan kudottua ja aloitettua toisen. Tuo Muumi on menossa rapakon taakse pikkutyttöjen lahjaksi ja minun pitää katsoa tarinat läpi, koska kirjoitan lyhyen englanninkielisen synopsiksen mukaan. On todella harmi, ettei noita Muumeja saa englanninkielisinä. Olen etsinyt ympäri nettiä, mutta ei. Jos joku tietää mistä saisi, niin olisimme todella kiitollisia vinkistä. 

Muutama decosivu on tullut tehtyä. Tainan Kissa-, Koira- ja Heppadeco kävivät luonani.

Tässä on sivu Koira.

1071253.jpg

Kissasivu täyttyi Karvisen iloisesta olemuksesta ja kuolemattomasta filosofiasta. Karvinen loihe lausumaan: "Laitoin hiiren jahtaamaan itseään." Viimeisessä ruudussa: "Sitä kutsutaan delegoinniksi."

1071254.jpg

Heppasivu onkin poikkeuksellinen. Löysin kuvan, jonka olen itse piirtänyt v. 1995. Laitoin sen oheen itselleni hyvin merkitykselliset lauseet: "Good horse has no colour. Willingness is all that matters." Eli: Hyvällä hevosella ei ole väriä. Vain innokkuus ja aulius merkitsee. Tämä pitää paikkansa ja aktiivi hevosaikanani tätä tähdennettiin islanninhevosten kanssa. Näyttelyissä eteenpyrkimys on yksi pisteytyskriteeri, tärkeä sellainen, ja 10 saa hevonen, joka tuntuu ratsastajan alla "räjähtävältä tulivuorelta". Tähän yltää hyvin, hyvin harva hevonen. 

Kuvan harmaus johtuu kontaktimuovista, joka vääristää valokuvassa sävyt.

 1071255.jpg

Viikonloppua vietettiin siis leppoisissa merkeissä. Minun sänkyni näyttää sunnuntai-iltapäivisin tältä.

1071274.jpg

Ja arkiset työpäivän aamut näyttävät tältä. Ihan kuin Muhvilla olisi pussit silmien alla.... a070.gif

1071285.jpg

Ja hei...pssst....Unelmia, toiveita - decoon mahtuu vielä. Ilmoittaudu ihmeessä!