Meni yhteydenpitoväline uusiksi. Vanhaa oli korjattu jo pari kertaa, mutta kun vika vaan uusiutui (puhelin oli mykkä, vaikka äänet oli päällä) niin parasta oli hommata uusi.

Tämmönen Nookkialainen, 3110 Classic. "Slimline", kuten Hyacinth Bukeé sanoisi.

861136.jpg

Ensivaikutelma on käteensopiva ja miellyttävä käyttää. Kamera ja radio löytyy, vaikken minä tuosta kamerasta niin perustakaan. Kuvaaminen on mulle jotain muuta kuin kamerapuhelimen käyttöä. Mutta soittoäänet on upeat, ihan kuin radiosta tosiaan ja taustakuvaksi saa esim. kultakalat, mitkä jo heti otinkin käyttöön.

861175.jpg

Ajan kanssahan sen sitten näkee onko tuo yhtä hyvä kuin edellinen.

Testing testing... Täältä löytyy eläinihmisille sopiva testi, luonnetesti. Minusta tuli sitten tämä:

861161.jpg

Olet luonteeltasi 35 % kultakala (kiitos vaan...)

Olet rauhallinen tyyppi. Arvostat kaikkea kaunista ympärilläsi. Kaipaat elämää ympärillesi, mutta et päästä ketään liian lähelle itseäsi. Joku voisi pitää sinua kylmänä ja tunteettomana. Annat virran kuljettaa, etkä huoli huomisesta. Viihdyt myös luonnon rauhassa. Muut ihailevat kaunista ulkomuotoasi, mutta olet kovin vaatimaton.

Sinusta löytyy myös: 35 % kissa, 15 % koira ja 15 % hamsteri.

Eli kultakala ja kissa painivat tasoissa, mutta jostain syystä varsinainen tulos lätkähti kultakalalle. Kissa olisi ollut vähän uljaampi ilmestys....

Sivulle "ATC-vaihtoja" olen laittanut päivitystä korttivaihdoista. Uuden tuttavuuden,Tuulikin kanssa tehtiin privavaihto ja laitoin sinne myös hänen korttinsa, sillä hänellä ei ilmeisesti ole omaa blogia.