"Mä joka päivä töitä teen, joka ainoa päivä melkein yöhön asti meen...."

Näin on tällä hetkellä, että töitä teen melekeen kahdessa vuorossa, vaikka ihan päivätyöläinen olenkin. Mutta joskus on painettava pitkää päivää, jotta projektit valmistuu aikataulussa. Niin nytkin. Siksipä plokinkin päivitys on mitä sattuu, mutta nyt aion kyllä pikaisesti jotain tänne laittaa.

Pelakuiden kesä siis loppui ja kannoin ne budoaarini talvehtimaan. Samoin verenpisaran talvetusta yritän jälleen. Viime talvena se vain otti ja kuoli, syytä ei löytynyt. Pelakuut sensijaan kasvaa ja kukkii kuin mitään talvea ei olis tulossakaan.

2060019.jpg

Riippupelakuusta jouduin katkaisemaan puolimetriä pois, jotta mahtui kunnolla sisälle.

Tuo talvetushuone on tyttären huone, joka muuttui yhdistetyksi varasto/vaatehuone/talvipuutarhaksi hänen muutettua pois. Olisinhan voinut tehdä siitä itselleni makuuhuoneen, mutta olen tykästynyt jaettuun olohuone/makuuhuoneeseeni ja sitäpaitsi tuota tilaa tarvitsen enemmän juuri tuohon tarkoitukseen.

2060022.jpg

Tässä loimuaa äitienpäiväksi saadut 2 pinkkiä pelakuuta. Sen vieressä on puksipuu, joka ei näillä korkeuksilla selviä talvesta ulkona.

Sukkatehtaasta on valmistunut lukematon pari sukkia, mutta tämä pari on erityisen herkullisen värinen. Lanka on Step-sukkalankaa ja siinähän oli sitä jojobaöljyä ja aloeveraa. Ihana lanka kutoa ja ihkut jalassa.

2060027.jpg

 

Vielä pitää laittaa kuva mummonmussukasta. Kuva on tyttären blogista irrotettu. I hope you don´t mind :)

2036333.jpg

Pikku Alex, 4 ½ kk.