Ei se kesä sieltä helpolla heltiä. Vappukin oli niin hyytävä, ettei paljon tarvinnut mennä ulos serpentiiniä heittelemään ja tänä aamuna luonto päätti ilahduttaa oikein sankalla lumipyryllä, jota jatkuu edelleen.

Lomalla tuli sentään oltua ja kaikkea kivaa tehtyä. Kuten käytyä Tallinnassa ja ehdittiin sopivasti ennen sitä älytöntä rähinöintiä. Maminbulla ja Vävypoika näkivät elämänsä ensimmäisen kerran Tallinnan ja Vävypoika oli ristelyaluksella myös elämänsä ensimmäisen kerran. Siellä rapakon takana ei tällaista kulttuuria ole kuin meillä, että lähdetään tuosta vaan meren yli ostoksille toiseen maahan. Galaxy olikin siisti ja hieno laiva ja kun oli ulkohytti, saattoi kaikessa rauhassa sohvalla istuksien katsella merelle ja nauttia virvokkeita.

Tallinnassa oli torstaiaamupäivällä n. 20 astetta lämmintä ja kaikki vielä kaunista ja ehyttä. Illalla alkoi kuulua huolestuttavia uutisia. Onneksi oltiin jo kotona. Seuraavana aamuna uutiskuvat olivatkin tosi lohduttomia. Ne samat tutut kukkakaupat ja näyteikkunat, joita muutama tunti sitten oltiin katseltu, olivat nyt tuhannen säpäleinä pitkin katukäytäviä. Ihan turhaa riehumista ja varastelua, joku patsas oli venäläisillä vain silmänlumeena.

Vapunpäivänä siivosin jälleen pihaa talven jäljiltä ja kun kyllästyin siihen, olikin mukava siirtyä korttiaskarteluun. Kortteja tehdessä kuuntelen aina radiota, jota suosittelen lämpimästi muillekin. Aikaisemmin tuli kuunneltua tosi vähän, mutta nyt olen iloinen, että tuli aukaistua toosa ensimmäisiä kortteja näprätessä. Radiossa on tosi hyviä ja hyvin tehtyjä ohjelmia ja mikä parasta, kun kuuntelee valtakunnallisia kanavia, ei tarvitse kärsiä mainoksista. Ei ole myöskään valmiiksi naurettuja ohjelmia (olisikohan ne sitten valmiiksi naurettuja kuunnelmia?!).

Valmiiksi tuli vaihdot Vanillalle ja Nesselle. Kirjeet lähtee taittamaan taivalta tänään.

Nesseltä tuli hauskat kortit ennen vappua. Aiheina Menestystarina ja Hedelmä.

558362.jpg

Hiekkaoliivin ATC 14-vaihdossa tuli Marillalta 3 korttia, joista yksi oli uudenmallinen ATC eli puolikas normaalista koosta.

558364.jpg

Omat vaihdokkini hänelle:

558356.jpg

Aiheena oli siis matka ja matkustaminen ja puoliatc vapaa.

Lisäksi pistelen vaihdokkini Ritvalle ja Paperi40:lle, joiden saapuneet kortit olenkin jo julkaissut. Ritvan kanssa aiheena Hedelmä ja Runsas,rehevä, joista miulle tuli jostain syystä mieleen viini.........

558452.jpg

Paperi40 kortit olivat aiheiltaan Hedelmä ja Majakat.

558357.jpg