Maanantait ja tammikuut saisi poistaa kalenterista. Niihin ei totu koskaan eikä niistä saa juuri koskaan hyvää fiilistä. Elämä noina aikoina pelkkää junnaamista, ajan tappamista ja jäiden polttelua, odottelua, että niistä päästään eroon. Töiden teko noina aikoina on vähemmän tehokasta kuin muina aikoina. Tehdään se mikä on pakko, ei muuta.

Tämä maanantai on nyt puolessavälissä, onneksi, mutta on osoittautunut edeltäjiensä kaltaiseksi. Yllätyksetön tylsimyspäivä. Ja jos maanantaisin jotain sattuisikin tapahtumaan, se on yleensä negatiivista ja jotain sellaista, mitä ei edes haluaisi tapahtuvaksi.

Voivoivoi......

Toisin on muina päivinä. Vaikkapa viikonloppuna. Näin tuottoisa olin jälleen.

1362424.jpg

Kokeilin helmien kanssa vaijeria ja se olikin hankalaa. En meinannut millään opilla saada kiinnityshelmiä pitämään vaijeria kiinni. Jotenkin räpelsin tuon sitten kasaan. Siinä on kristallibiconeja, kivihelmiä ja makeanvedenhelmiä. Välissä pieniä lasi- ja hopeahelmiä.

1362428.jpg

Sitten minut kai yllätti isänmaallisuuden puuska tämän sinivalkoisen rannekorun kanssa. Tsekkiläisiä valkeita lasihelmiä, sinisiä makeanvedenhelmiä ja kirkkaita kristallibiconeja.

1362431.jpg

Nämä minä tein eräs henkilö mielessä ja sinne ne olisivat lähdössä, jos hän vain ne kelpuuttaa. Kelpaisiko, b-sys? Kissahelmien kanssa soikeat lasihelmet ja pyöreät granaatit.

Lopuksi Muhviprinsessa toivottaa kaikille oikein leppoisaa ja rentoa viikonalkua!

1362436.jpg