Piti sitten mennä tekemään tämmönen täältä:

Olet nyt 17307 päivää vanha.


Kunto: NORMAALI
Tunne: VAHVA
Äly: TYYDYTTÄVÄ
Finanssi: VAHVA
Rakkaus: HUIPPUHYVÄ
Työ: OLEMATON

Jestas miten pahalta tuo luku näyttää noin päivissä laskettuna... Voi juuses...miehän oon WANAHA!! No ei se mitään. Olen mie joskus vanhempikin...toivottavasti.

Ja nuo kaikki muut on ihan päin seiniä. Ekanakin kunto muka normaali. Kunto on HYVÄ, lähes ERINOMAINEN, sen verran tulee liikuttua. Normaalikunto ikäiselläni on enemmän rapamallia. Olen ottanut osaa firman jokavuotiseen kuntotestaukseen ja tuloksissa kerrotaan myös samanikäisten valtakunnallinen keskiarvo ja olen pitkästi noiden arvojen yläpuolella. Omat tulokseni ovat hyvin hyvän ja erinomaisen rajalla, öhöm. a015.gif

Tunne vahva. Jaa...onhan se tiettyjä asioita kohtaan. Hölmö kohta kaikenkaikkiaan.

Äly tyydyttävä. Tuohan on loukkaus. Minun älynihän on viiltävän veitsenterävä. Nii.

Finanssi vahva. Hmph. Tulo- vai menopuolella? Ei taaskaan järkeä. Kait se tässä iässä kuitenkin johonkin on vakiintunut. Onko testin laatijan mielestä kaikki yli 17 000 päivää vanhat jo keränneet omaisuutta kuin Roope Ankat ja nyt vain kääntelevät rahakasojaan talikolla, etteivät alimmaiset homehdu?

Rakkaus huippuhyvä. Juu juu. Itserakkaus ainakin.

Työ olematon. No niin. Taas niin vanha, että eläkkeellä jo ilmeisesti. Eipä ole vielä tänäänkään työn puutetta näkyny.

Summasummarum. Ainoa fakta lienee tuo ikä muutettuna päiviksi ja muuten se on shilkkaa potashkaa.

Eilen paistoi ihanaisesti aurinko koko päivän ja kun pääsin kotiin ja sain vaihdettua pihavaatteet päälle, alkoi sataa. Askartelut olivatkin jääneet näiden pihahommien jalkoihin ja näin luonto järjesti minulle askarteluillan. Sannalle lähti toiseksi viimeinen satsi kortteja. Miun tuotokset löytyy tuolta sivupalkissa olevalta sivulta. Sannahan on jo ehtinytkin lähettää kaikki omat 60 korttiaan minulle. JohannaV: n kanssa vaihdettiin pari korttia myös. Omat lähtevät tänään reissuun hänelle päin, joten enpäs niitä vielä paljasta.

Ritva L. ehdotti 6 korttivaihdollemme vapaata aihetta. Hänen korttinsa tulivat jo, vaikken ole kerinnyt omiani tehdä ensimmäistäkään. Mutta en silti ole myöskään vielä myöhässä not tagged smiley #10415  Koska Ritvalla ei ole omaa plokia, laitan hänen tyylikkäät korttinsa tähän. Hän kyllä tietää mistä mie tykkään happy smiley #17099 Tosin eipä se taida olla epäselvää enää kenellekään muullekaan, joka täällä piipahtaa.

748451.jpg

Paperi40:n kanssa ideoitiin vaihto "Juhannuksen 7 taikayrttiä eli kukkaa". Muistin viimein purkaa kortilta omat yrttini, jotka meni kylläkin vahvasti kesäkukkien puolelle.

748468.jpg

Ja lisäksi Arjan Meri-deco odottaa täydennystäni ja muutama immeinen vaihtokorttejani. Toveri Heinäkuun lähetys tuli eilen ja mrs vsop:ille lämmin kiitos ja kumarrus vaivaisella selälläni hänen muhkeasta paketistaan.

Jo aiemmin osallistuin tällaiseen Erilaiseen vaihtoon. Tein vaihtoparilleni Sarille tämmöset, aiheena Ystävyys. Aski on päällystetty käsintehdyllä paperilla, mutta vielä niin pöljä olin ja uutuudenvihreä tässä hommassa, etten sisäpuolelle laittanut päällystettä. No, ensi kerralla kyllä.

748492.jpg

Ja sitten korjaus eiliseen kirjoitukseen. Minä olin pölkkypäisyydessäni kirjoittanut, että vaalea kukka olisi muka Euroopan alppiRUUSU. Eikä ole. Se on Euroopan alppitähti eli jonkinsortin edelweiss. Onhan noilla kahdella eroa kuin yöllä ja päivällä.

748501.jpg

Kissaihmisille:

747860.jpg747859.jpg747857.jpg747855.jpg747910.jpg

Mammankulta teki vihdoinkin oman hahmon. Tässä on Kisu. Mainion näköinen näköinen tapaus happy smiley #17099