Kiitos Pau ja Taika Taiga tunnustuksesta. Välillä tämä bloggaaminen tuntuu sellaselta, että kiinnostaako nämä meikäläisen tekemiset ketään, mutta tämmösen jälkeen jaksaa taas panostaa julkaisuunsa.

Tällä hetkellä tilanne on kyllä sellanen, että en tahdo ehtiä laittaa tänne mitään, mutta kultaiset ystävät, käykää kurkkimassa silti. Kyllä te olette mielessäni ja juuri teitä haluan ilahduttaa kuvilla ja jutuilla Flower

Mutta se tunnustus on siis tämä.

2004305.jpg

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Minulla olisi montakin blogia mielessä, jotka tämän ansaitsevat, mutta ne kaikki ovat sellaisen jo saaneet. Uusia tuttavuuksia tämä nettimaailma kätkee pilvin pimein, mutta kun en tosiaan ehdi koneen ääressä istumaan harrastusmielessä enää niin paljon. Mutta kuten sanottua, päivityksiä tulee, kumminkin aina joskus. Cat Keyboard