Taas ollaan oltu ahkeria. Sain eilen postituskuntoon yhden ATC-vaihdon kortit ja ne lähtee tänään liikkeelle. Mutta jatkuvasti hamuan itselleni uusia vaihtoja, joten helpotus on vain väliaikainen. :)

Vihoviimein Vanillakin sai korttini. Postini ei siis olekaan kirottu :)

Tässä Vanillalle lähteneet uudet kevätaiheiset Inchiet (ensimmäisethän siis katosivat). Halkolaatikosta penkoessani sinne varastoimiani pahveja ja papereita osui käteeni koivuhalko ja siitä sain idean uuteen materiaaliin. Kukkien taustalla on koivuntuohta, joka on yllättävän mukava materiaali työstää. Pitäisiköhän ruveta vääntämään niitä inhoamiani tuohilippiksiä ja virsuja....  :p

480708.jpg

Vesi-ATC korttini ovat melko kantaaottavia. Mutta onhan aihekin vakava. Kaikille ei vettä riitä niissä mitoissa mihin me suomalaiset olemme tottuneet. Hyljetaustakuva alimmaisessa kortissa on itse ottamani viime kesänä. En ole livenä koskaan aiemmin nähnyt yhtään hyljettä edes kaukaa. Elokuussa niitä oli kymmeniä Märketin majakkaluodon ympärillä. Uteliaina eläiminä piirittivät veneitämme päät aalloissa keinuen kuin korkit.

480709.jpg