Tein viikonloppuna Sassan Talvi-decoon sivun. Molempina päivinä, mutta etenkin sunnuntaina puski kova tuuli lunta vaakasuoraan, joten oli helppo saada talvifiilis sivua ideoidessa.

1265939.jpg

Kun kerran olin levitellyt paperini yms. tarvikkeet, niin verryttelinpä ATC-sormiani samalla. Jospa tässä lähiaikoina taas ihan vaihtoihinkin lähtisin.

Tein pari korttia liittyen Valentinuksen päivään. Korttien nimet ovat yksinkertaisesti Valentine 1 & 2. Nämä kortit ovat vapaat ja jos jotakuta kiinnostaisi vaihtaa ne, niin vaihdossa ottaisin mielelläni Valentine-aiheiset kortit.

1266014.jpg

edit: Kortit vaihdettu.

Maalaislinnuilla ei vielä tunnu olevan kevättä rinnassa, mutta kaupungissa sinitiaiset ja talitiaiset vetävät kevätrallejaan jo sydämensä kyllyydestä. Jokainen tuntee varmasti talitiaisen pidemmän maalaisversion (titityy) sekä kaupunkilaisversion (tityy). Sinitiaisella on kaunis livertävä laulu. Laittaisin sen tähän jos osaisin.

Pähkinätalipallo on suosittu eväs. Joskus sen voi jopa jakaa jonkun kanssa. Yleensä ei. Käytin "piilokojuna" keittiötä, jonka ikkunan läpi räiskin. Kuvanlaatu ei ainakaan parane, kun pari ikkunalasia on välissä.

1265986.jpg

Käpytikka on jälleen tänäkin talvena yksi ruokamiehistä. Sillekin pähkinäinen talipallo tuntuu olevan herkkua. Hankalan asennonkin sietää, kun nokan ulottuvilla on namia.

1265996.jpg

Pienikin liike sai lintuparven pärähtämään paikalta. Niinpä yritin piilottautua vanhan saniaiseni alle onnistumatta siinä kuitenkaan kovin hyvin.  Mutta mukavan viidakkomainen ja vehreä tunnelma lehvien seassa oli.

1266038.jpg